BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17 Ağustos 2009 Pazartesi

KÖRLER

.



Ve adam sordu yanındaki orospuya; "neden bu hale geldin, neydi bu hale gelmeni sağlayan?" Orospu bakmaya bile kalkışmadı adama.. Ne zamandan kaldığı belli olmayan birayı aldı ve ağzını, o boktan birayla gargara etti.. Ciğeri kemiren gargara sesiyle birlikte, ilk defa dikkatli baktı adam, orospuya.. Ve boynunda kümelenmiş olan sigara yanıklarını gördü.. Uzun zamandır orda oldukları belliydi o lekelerinin.. Ayrıca cevabı da verir gibiydi. Kesin...

Dalmış olan adamı kendine getiren şey, orospunun yıllar sonunda naifliğini yitirmiş sesi oldu; "Babamın yüreğime dokunan okşamaları sebebiyet verdi," dedi ve ekledi, "hayatlarımızda nice pezevenkler vardır. Biri gelir ve gözünü bağlar, kör eder. Bu, ufak götünü tutuşturan bi kız da olabilir, kukunu okşayan baban da. Ve hayata karşı öyle kör oluyoruz ki..", biradan okkalı bi yudum aldı, "uçurumun kenarında olduğumuzu bile farkedemiyoruz."


Herkesin birer hükümdar olduğu, insanlığın şu son durumunda insanlardan ne beklenebilir.. İkametgah edinip, kendine uygun "ata" evlat edinmek haricinde.. Hayaletlerinlerin peşinden koşturup hayat kuran bizler, ne zman öğrenebilceğiz başkasının mezarına tükürmekle bi bok kazanamayacağımızı..

Koşun, durmayın.. Çıkarın birbirnizin gözlerinizi ve sonra suçlayın orospuları, pezevenkleri, piçleri ve morukları.. Onları yetiştirenler de bu boktan insanlık iken, dibi görmekten dha güzel deneyim var mı? Kuralların belli olduğu, keşfedilecek yeni dünyaların kalmadığı şu çöplükte, parayla satın alınabilcek mutlulukları reddedenleri küçümseyin.. Siz sürekli öyle böyle mastürbasyon yaparkene, gerçek deneyimi uyuşturucuda arayanları küçükseyin..

Rengarenk, iyi paketlenmiş ve bol simli hayatalrınız ile vajinanızı avuçlayın.. Durmayın, elinize hangi alet geçerse götünüze sokun. Eminim bu sokma eylemi size ilk defa gerçekliği taddıracak "Barbie bebek" hayatlarınızın aksine.


..biradan okkalı bi yudum aldı, "uçurumun kenarında olduğumuzu bile farkedemiyoruz.." dedi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder