BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15 Ağustos 2009 Cumartesi

Cumartesii

.

Saat bire kadar süren 10 saatlik şekerlemeden(!) kalkar kalkmaz, hafif bi kahvaltı ile mideyi tatmin ettiim.. sonrasında biraz bruce springsteen biraz da leonard cohen bnim için söylendi.. fire, im your man, take this waltz ve niceleri.. tabii dışarıda korkunç bi güneş ve yaşam enerjimi sömürmeye meraklı.. salondan kaçtım odama vee bomm!! orada da sikimi büzüştürmeyi başardı piç.. "bom" güneş ışığının dandik vücudumdaki tesirini tam olarak karşılamayabilir ama şidmilik en iyisi.. perdeler çekildi, yaşanabilirlik sağlandı..

daha önce izlediğim eski filmlerden hangisini tekrar izleyim diye düşünürken aklıma bu haftasonu sokak festivali olduğu geldi.. güneş hernekadr tedirgin etsede "sikeyim!" deyip kızıl'a; "hadi gel gidelim taksime, bütün o karışıklığa ve insan yığınına rağmen.." dedim.. o dünden niyetli, evden kaçmaya..

metrobüs, metro derkene geldik müeyyet sokağa.. başlamış violet çalmaya.. çömdük yerlere, yaktık sigaraları ki şansa ne güneş kaldı ne de tasa o ufak sokakta.. fena değildi de hani, tipsiz aylaklar, soytarılar ve sikilmekten hali kalmamış o orospu yolun ortasında.. ve taksimde bulunan insan cümbüşü ise yırtık, meni kokan sütyeninden fırlamış pörsümüş göğüslerini mıcıklıyor.. foto çekenleri de cabası..

fena bi akşam olmadı ama çok yordu.. özellikle maça giden, insandan bozma fanatikler bünyeyi sikmeyi başardı.. ama sonunda noldu? eve geldik, koyu bi kahve hazırlayıp uzandık ekranın karşısına.. bugünün şanslı filmi ise "dreAms" oldu akira kurusowa'dan..

ne demiş keith adlı filozof; "you cant always get what you want. but if you try sometime, u'get what you need!!"

boktan bi geceyi renklendirmek için de ışıkları "simple twist of fate" ile söndürüyorum..


Rock-Roll-Bob-Dylan.jpg image by thehousenextdoor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder